Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Kor ved Graabrødre Klosterkirke

Graabrødre Juniorkor er for piger og drenge fra 5. klassetrin og opefter. Vi holder prøve hver torsdag eftermiddag fra kl. 15.30 - 16.20. I Juniorkoret lærer vi forskellige sange og udvikler sangstemmen. Vi arbejder med klassisk sangteknik, men synger også rytmiske sange. Der indgår desuden elementer af nodelæsning, hørelære og musikteori i korprøverne. I løbet af året synger vi koncerter og deltager i korstævner, hvor vi synger sammen med en masse andre korsangere. Endelig tager vi af og til på koncertrejser med andre kor.  I efterårsferien 2022 planlægger vi en tur til London. For at komme med i Juniorkoret skal man til en lille optagelsesprøve hos korlederen. Der forventes ikke noget stort niveau, men sangerne skal have nogenlunde styr på deres sangstemme og kunne eftersynge enkle melodier.

Graabrødre Pigekor består af sangere fra 14 år og opefter med; De fleste er i gymnasialderen. Pigekoret holder prøve hver torsdag eftermiddag fra kl. 16.30 – 18. Koret synger primært 2-4-stemmige korsatser af forskellige karakter. Foruden koncerter flere gange årligt synger de fleste af korsangerne også til gudstjenester i Klosterkirken. Dette er et lønnet fritidsarbejde. Korsangerne tilbydes også at deltage i forskellige korstævner samt ca. hvert tredje år en koncertrejse med andre kor. Senest var vi i Wittenberg i 2017 og Berlin og Gdansk i 2015. I 2022 planlægger vi en tur til London. For at komme med i Pigekoret skal man have en god sangstemme og have kendskab til noder. Interesserede sangere skal til en optagelsesprøve hos korlederen.

Er du interesseret I at høre nærmere om et af korene så tøv ikke med at kontakte korleder Anders Grankvist Schou på tlf.nr.: 22316189 eller email andersgrankvist@hotmail.com

Organist Anders Grankvist Schou

Organist Anders Grankvist Schou