Kirkekontoret

Kirkekontoret er lukket indtil 3. januar 2021

Kontoret kan kontaktes telefonisk tirsdag - fredag i tidsrummet 9.00-13.00.
Har du brug for personligt fremmøde, ring da venligst og aftal nærmere med kirkekontoret.
Er din henvendelse uopsættelig kontakt da venligst kirketjenerne på 20 46 40 35.

------

Odense Domkirkes kontor er kirkekontor for Odense Domsogn (Skt. Knuds Sogn) dvs. offentlig kontor for personrigistreringen: fødsel, vielse, dødsfald, navngivning, navneændring og medlemsskab af folkekirken.

Kirkekontoret adminstrere tillige Odense Domkirkes og Graabrødre Klosterkirkes kirkeklige handlinger: dåb, konfirmation, vielse, begravelse/bisættelse, samt kirkernes gudstjenester, koncerter, møder, rundvisninger og øvrige aktiviteter.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os enten på telefon eller ved besøg på adressen:

Domkirkens Kontor
Klosterbakken 2