Dato Søndag d. 19. september 2021, Kl. 14:30 til kl. 16:30
Københavns Klarinettrio og domorganist Randi Elisabeth Mortensen, orgel
Entré (programbillet) 75 kr. incl. kaffe/the og kage, Alliance Francaises medlemmer 25 kr.
Musikcafé i Odense Domkirke og Skt. Knuds Sal

Fransk musik af Gabriel Fauré, Claude Debussy, Camille Saint-Saëns og Olivier Messiaen.

Medvirkende: Københavns Klarinettrio og domorganist Randi Elisabeth Mortensen, orgel

Varighed ca. 1 t 40 min. Entré (programbillet) 75 kr. incl. kaffe/the og kage, Alliance Francaises medlemmer 25 kr.

Denne koncert finder sted i samarbejde med Alliance Francaise - Fyn.

Koncertens første del (45 min.) med stemningsfuld musik af de franske komponister Debussy, Fauré, Saint-Saëns og Messiaen foregår i Domkirken. I pausen serveres kaffe/the og kage i Skt. Knuds Salen, og koncertens anden afdeling byder på Gabriel Faurés smukke Trio i d-mol for klarinet, cello og klaver.

Hvem er Københavns Klarinettrio?
Københavns Klarinettrio blev dannet i sommeren 2020. Ensemblet består af soloklarinettist i Livgardens MusikkorpsFrederik von Würdensolocellist i Cph Phil Theodor Lyngstad og koncertpianistinde Petya Hristova. Med baggrund i Norge, Bulgarien og Danmark og studier i Rusland, Tyskland, USA, Norge og Danmark har trioen en stor erfaring og international kapacitet.

Trioen spillede sin debutkoncert i Koncertkirken på Nørrebro i September 2020 med stor succes og for en fyldt sal. De tre unge musikere dyrker et bredt repertoire spændende fra kernerepertoiret af Brahms og Beethoven til ny musik af Per Nørgaard og Jörg Widmann. Trioen har bestilt et nyt værk af den danske komponist Martin Stauning til uropførelse i foråret 2022 og ønsker med deres musik at vise kammermusikkens mangfoldighed og instrumenter

Københavns Klarinettrio er et alsidigt ensemble, som spiller repertoire både for de 3 instrumenter solo og i samspil og ønsker på denne måde at vise kammermusikkens mangfoldighed og instrumenternes store spændvidde både solistisk og i samspil.