Dato Lørdag d. 12. juni 2021, Kl. 15:00 til kl. 15:45

Josephine Blaamann Petersen, obo og Randi Elisabeth Mortensen, orgel

I 2021 markerer vi blandt andet 100-året for den franske komponist Camille Saint-Saëns´ død, og matinéen byder på sprudlende, livfuld og dansant musik af såvel to tyske komponister, nemlig Michael Praetorius og Georg Friedrich Händel, som franske Gabriel Pierné og Camille Saint-Saëns. Koncerten varer ca. 45 minutter.

Josephine Blaamann Petersen er uddannet oboist fra Syddansk Musikkonservatorium og Malmø Musikhögskola. Hun har arbejdet som freelancer i landets symfoniorkestre, herunder Det kongelige Kapel og DR Symfoniorkestret. Derudover er hun en aktiv kammermusiker og arbejder med en bred vifte af genrer, der spænder fra den tidlige musik til nyskrevne kompositioner.