Dato Tirsdag d. 13. juli 2021, Kl. 16:30 til kl. 17:45
Daniel Clarck, Berlin

Værker af Bach, Saint-Saëns, Leighton og Vierne

Daniel Clark er en internationalt erfaren koncertorganist, født og opvokset i det nordlige Wales, uddannet fra både Cambridge University, New York og Berlin og til daglig en efterspurgt organist, korakkompagnatør og koncertgiver overalt i Tyskland foruden i England og Skandinavien. Daniel Clark har i en årrække virket som assisterende organist ved både Berliner Dom og St. Marienkirche i Berlin, hvoraf sidstnævnte huser byens fineste barokorgel. Daniel har som musiker en særlig forkærlighed for den tyske barok og den franske og tyske romantik, stilarter, der tilsammen rummer de helt store hjørnestene i orgellitteraturen.