Lørdagsmatiné - Clara Guldberg Ravn og Anna Paradiso

Lørdagsmatiné - Clara Guldberg Ravn og Anna Paradiso

Lørdag d. 22. februar 2020, Kl. 15:00 til kl. 15:45
Domkirken, Klosterbakken 2, 5000 Odense, Danmark

Clara Guldberg Ravn, blokfløjte, Anna Paradiso, continuo.

Med programmet ‘Hvem er det der fortryller dette møde’ tager blokfløjtenist Clara Guldberg Ravn og cembalist Anna Paradiso lytteren med til baroktidens Skandinavien. De præsenterer musik af blandt andet Johan Helmich Roman og Martinus Ræhs, hvis fløjtesonater de netop har indspillet sammen med cellist Mats Olofsson og lutenist Jonas Nordberg på det tyske pladeselskab Arcantus (udgives sommeren 2020).

Clara Guldberg Ravn tog i 2018 sin solisteksamen fra Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, hvor hun studerede for professor Dan Laurin. Clara Ravn har modtaget legater fra både Danmark og Sverige, fx Jacob Gades Talentpris og Kungl. Musikaliska Akademiens nationella stipendium, og hun vandt solistkonkurrencen EAR-ly 2018 for tidlig musik sangere og instrumentalister fra Baltikum og de nordiske lande.

Italienske Anna Paradiso har turneret i store dele af verden som solist og kammermusiker og indspillet CDer for det svenske pladeselskab, BIS. Hendes banebrydende måde at spille generalbas på (baseret på originale kilder) har vakt opmærksomhed internationalt. Anna er uddannet på konservatorier i Italien og Sverige, og hun har desuden en PhD i klassiske sprog.