Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Mozarts requiem med Herning Drengekor og Danmarks Underholdningsorkester

APR
03

Mozarts requiem med Herning Drengekor og Danmarks Underholdningsorkester


Dato Mandag d. 3. april 2023, kl. 19:30
Sted Odense Domkirke, Klosterbakken 2, 5000 Odense C
Pris
200 kr. Studiepris: 80 kr. Købes online eller i døren
Mozarts requiem med Herning Drengekor og Danmarks Underholdningsorkester

Danmarks Underholdningsorkester og Herning Kirkes Drengekor opfører Mozarts Requiem i Odense Domkirke 3. april

Ved koncerten medvirker fire unge, lovende sangsolister: Laura Helen Hansen (sopran), Kirsten Voss Petersen (mezzosopran), Kristian Bordoy (tenor) og Lauritz Jakob Thomsen (bas).

Mesterværket er kendt og værdsat af mange, og har med sine velkendte melodier indskrevet sig i historien som et af de mest spillede værker på musikscenen såvel som i film. Værket opfattes som Mozarts egen dødsmesse, som han komponerede på sit dødsleje, hvilket styrker myten om geniet Mozart. Requiemmet blev oprindeligt bestilt af grev Franz von Walsegg, som et minde om hans dengang 20-årige hustru, der døde alt for tidligt.

Herning Kirkes Drengekor

Musikere fra Danmarks Underholdningsorkester

Dirigent: Charlotte Rowan

Sopran: Laura Helene Hansen

Alt: Kirsten Voss Petersen

Tenor: Kristian Bordoy

Bas: Lauritz Jakob Thomsen

Se mere her: https://underholdningsorkester.dk/herningkirkesdrengekor/

Billetter: 200 kr. Studiepris: 80 kr. Forventet varighed: 55 minutter. Billetter kan købes via dette link: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/qvmonr1dsk


Herning Kirkes Drengekor er et af Danmarks ældste kor og kun ét ud af to professionelle kor i Skandinavien. Korets historie går helt tilbage til 1949, hvor det er grundlagt for at kunne understøtte menighedens sang til gudstjenester efter forbillede af den engelske kortradition. Dette er fortsat koret vigtigste opgave. Men der er sket en rivende udvikling gennem tiden. For ikke nok med at Herning Kirkes Drengekor synger med ved Gudstjenesterne i Herning Kirke hver søndag, turnere de rundt i hele landet og giver koncerter. Koret opfører omkring 35 koncerter hvert år. Ud over koncertaktiviteter tager koret ofte på turné i både indlands og i udland.

Herning Kirkes Dirigent er Engelsk fødte Charlotte Rowan. Hun har store ambitioner for koret. Med sin store musiske kunnen har hun formået at udvikle koret siden hun fik dirigentstokken i 2020. Charlotte har skabt mange nye samarbejdspartnere og udvidet korets arbejdsområder, og dermed udvikler Herning Kirkes Drengekor både musikalsk og socialt. Charlottes mål er at udbrede kormusikken vidt og bræt.