Onsdagscafé: Beretninger om menneskeskæbner fra Skt. Knuds Landsogn ved Merethe Mørk Madsen

Dato Onsdag d. 7. december 2022, Kl. 12:30 til kl. 13:30
Smørrebrød, øl og vand til 5 kr. pr. stk.

Hør Merethe Mørk Madsen beskrive et stykke sognehistorie, når hun om fortæller om  Hinnerupgård i Skt. Knuds Landsogn.

Merethe Mørk Madsen siger om sit foredrag:

"Det er en slægtshistorie fra Skt. Knuds Kirkes Landsogn, der engang var en del af Det fynske Ryttergods. En historie om beboerne i landsbyen Hunderup, og i udflyttergården Hinderupgaard. Senere i slægtslinjen om en ane, der blev portnerkone og ”økonoma” gennem 35 år på Lahns Stiftelse i Nedergade 36 i Odense. Selv er jeg en del af slægtslinjen i denne fortælling".

Efter middagsandagten onsdag kl. 12 mødes vi til et stykke smørrebrød og hygge.

Onsdagscafé i Skt. Knuds er en mulighed for efter middagsandagten at fortsætte samværet over et stykke mad i Skt. Knuds Salen. En time med uformel hygge.

Smørrebrød, øl og vand til 5 kr. pr. stk.